Hannover-ing

...aneb jak se nám žije v Hannoveru, potažmo ve Springe

neděle 13. listopadu 2011

Víkendová

Tak už začíná přituhovat, celý týden mlhavo, teplota padá - dneska dokonce po ránu zívala pod nulou. Naštěstí si slunko ještě umí probojovat cestu, nicméně já už upgradovala na zimní výbavu včetně pohlavní pokrývky, Jirka stále nedá dopustit na kamíkovskou mikinu, přes kterou jen ležérně nosí bundu.

Je to nevídané, ale i přes víkend jsme dokázali opustit Tamriel (kočičkááá, lvl 12) a podniknout dvě výpravy. V sobotu jsme udělali okruh kolem jezera Maschsee, pár bláznů tu ještě jezdilo na skifu. Jinak je to dost profláklá procházková destinace v Hannoveru, takže se zde zuřivě korzovalo, joggingovalo (to je ale divné slovo :-) ), cyklistikovalo a bruslilo na in-linech. V půlce cesty mi bohužel odešly baterky a navíc se setmělo, příště napravíme - kolem jezera je totiž dost zajímavých soch a vůbec uměleckých děl a budov jako třá muzea nebo fotbalová AWD-Arena.
A v neděli už tradičně Deister, vyzkoušeli jsme nový okruh, tzv. Powerline u Springe. Dneska jsme šli zkrácenou trasu, určitě se sem ještě vrátíme (a to nejen kvůli keškám, však kačerů tu bylo požehnaně).








1 komentář: